Objavil dne Jul 12, 2021 v Splošni prispevki

Zelo priljubljen canyoning Bovec

Bovec je znan po svoji čudoviti lepoti, ki vsekakor nikogar ne pusti ravnodušnega. Ravno zaradi lepote Bovca so ljudje uvedli tudi dejavnost canyoning Bovec. Soteskanje je zelo priljubljena športna dejavnost, ki je primerna skoraj za vsakega, ki ima malce poguma in ki zna dobro plavati.

Zakaj se odločiti za canyoning Bovec?

Odgovor je zelo preprost. Canyoning Bovec vam bo omogočil, da doživite nepozabno izkušnjo, ki jo zlahka ne boste mogli pozabiti. Canyoning je adrenalinski vodni šport, za katerega seveda potrebujete pogum, pa tudi izkušenega vodiča, ki ga najdete na Bovecsport.com.

Canyoning Bovec v rumenem čolnu n divji Soči.

Za vse kanjoninge ne potrebujete kakšnih večjih predhodnih izkušenj, je pa treba biti dobro fizično pripravljen. Aktivnost namreč vključuje kar nekaj telesnih naporov pri premagovanju ovir v strugi. Canyoning Bovec seveda ni nujno zahteven ali zelo enostaven, to je odvisno od izbranega programa. Na srečo najdemo široko ponudbo in se lahko dobro odločimo za primerno izkušnjo.

Kaj vse dobite, če se odločite za canyoning Bovec?

Za opremo vam zagotovo ni potrebno skrbeti. Pred izletom vam bo ponudnik zagotovil vso potrebno opremo, ki je sestavljena iz  neoprenske obleke, s katero boste brezskrbno plavali v tolmunih, neoprenskih copat, plezalnih pasov in vrvi, obuval, čelade in vse druge opreme, ki jo boste potrebovali za kanjoning. Edina stvar, ki jo boste morali prinesti sami, so kopalke in seveda tudi brisače. Priporočljivo je, da s seboj prinesete tudi kakšno dodatno perilo in suha oblačila.

Canyoning Bovec ima zelo izkušene in zanesljive vodnike, ki vas bodo varno popeljali čez celotno izkušnjo. Vodnik vas bo pred samim začetkom seznanil z vsemi potrebnimi informacijami in vas bo predhodno tudi ogrel z raznimi vajami, ki so potrebne pred samim spustom po brzicah in pred sami premagovanjem ovir. Dogodivščina traja približno uro in pol do dve uri, odvisno od izbranega programa in izvedbe.