Objavil dne Avg 30, 2019 v Gradnja, Ostala oprema, Splošni prispevki

Predpražniki – zunanji za podjetja in domove

Zunanji predpražniki se podobno kot notranji uporabljajo za ohranjanje čistoče v prostoru, saj nam omogočajo učinkovito brisanje čevljev in s tem odstranjevanje drobnih kamenčkov s podplata čevljev, ki bi jih sicer vnesli v prostor. Čeprav so zunanji predpražniki na prvi pogled dokaj podobni notranjim, opravljajo povsem drugačno funkcijo, zato so tudi izdelani iz povsem drugačnih materialov. Medtem ko kvalitetni zunanji predpražniki s podplatov čevlja odstranijo čim več umazanije, je naloga notranjih, da vpijejo čim več vlage. Največkrat so predpražniki za pred vrata gumijasti oziroma izdelani iz trpežnih in vodoodpornih materialov, njihova površina pa je groba. Preden izberemo najprimernejši zunanji predpražnik, dobro premislimo o načinu vzdrževanja, ki je lahko zelo zahteven. Če ima predpražnik za pred vrata večje luknje, potem je mogoče umazanijo izpod njega preprosto pomesti, sam predpražnik pa splaknemo z močnejšim curkom vode. Morda se mnogim zdi, da izbira zunanjega predpražnika pravzaprav niti ni pomembna, zato ji tudi ne posvečamo dovolj časa, vendar je to mišljenje povsem napačno, še posebej, kadar gre za podjetje. Predpražnik za pred vrata je namreč stvar, ki jo bodo gosti poleg samega vhoda opazili kot prvo, zato naj odraža duh našega doma ali podjetja oziroma obiskovalcem izreka dobrodošlico. Tako kot je vhod ogledalo vsake stavbe, ima podobno funkcijo tudi urejeno preddverje, v katerem bomo sprejemali goste, stranke, sodelavce in celo poslovne partnerje. Je torej vseeno, kakšen zunanji predpražnik bomo izbrali? Seveda ne! Kvalitetni predpražniki ne bodo le pozdravili naših gostov, temveč bodo tudi zadržali umazanijo in poskrbeli za dober prvi vtis ob vstopu skozi vhodna vrata. V podjetju Lindstrom se zavedamo preprostega dejstva, da predpražniki poskrbijo za vizualno podobo in čistočo, zato želimo našim strankam ponuditi le najboljše. Zagotavljamo vam preprosto in cenovno ugodno rešitev, ki poskrbi za vsakodnevni brezhiben videz vašega podjetja in vaših prostorov. Naš izbor zajema klasične predpražnike, industrijske in ergonomske predpražnike, predpražnike za hodnike, gumijaste predpražnike za blato in druge elegantne rešitve, ki so primerne tudi za podjetja. Zunanji predpražniki iz naše ponudbe so trpežni in odporni na različne vremenske vplive, kljubujejo pa tudi temperaturnim spremembam, zato so idealna izbira za uporabo na prostem. Glavni namen predpražnikov za pred vrata je preprečiti širjenje umazanije v notranjost objekta, zato le-ta ostane bolj čist, posledično pa se zmanjšajo tudi stroški čiščenja.

predpražniki za podjetja in domove

Kupujete nov predpražnik za pred vrata? Izberite pravega

Da bi zares izbrali pravega, najprej razmislimo, kaj od njega pričakujemo in kam ga bomo postavili – je to vhod v naš dom ali morda vhod v poslovni objekt? Izbira kvalitetnih lastnosti nam zagotavlja kvaliteten nakup. Če bo zunanji predpražnik izdelan iz materiala, zaradi katerega se bo premikal, bomo kvečjemu povečali tveganje za padec oziroma poškodbe. Če iščemo dobro vpojni predpražnik, je zelo pomembno, iz katerega materiala bo le-ta izdelan. Ko bomo izbrali lastnosti, na katere se bomo osredotočali pri izbiri, bo izbira bistveno lažja. Da bi se zunanji predpražnik ujemal s pragom, izberemo primerne dimenzije, če pa želimo na prijazen način pozdraviti goste, je lahko predpražnik tudi personaliziran – s sliko, napisom ali logotipom, s katerim bomo izražali svoj osebni okus in pripadnost podjetju. Notranji in zunanji predpražniki Lindström so odlična rešitev za zadrževanje nesnage na vhodu in super pomoč pri preprečevanju vnosa umazanije v notranjost vaših prostorov. Zaradi gumijastega spodnjega dela je predpražnik povsem varen za uporabo in znatno zmanjša možnosti nesreč in/ali zdrsov. Ker kar 80% umazanije v objekt vnesemo skozi vhod, je zelo pomembno, da izberemo kvalitetni predpražnik.

Standardni predpražniki, ki bodo umazanijo zadržali na vhodu

Če želite umazaniji preprečiti dostop do vaših prostorov in onemogočiti, da bi se umazanija raznašala po notranjosti objekta, se odločite za vrhunsko storitev najema predpražnika, ki vam jo nudimo v našem podjetju. Ali ste vedeli, da v povprečju skoraj 70% stroškov za čiščenje namenimo čiščenju tal? S pravilno postavitvijo kvalitetnih predpražnikov na vhodih v vaše prostore lahko vnos umazanije skoraj popolnoma zaustavimo. Vse, kar morate storiti je izbrati dimenzijo in pogostnost menjav vašega predpražnika, za vzdrževanje in dostavo pa bomo poskrbeli mi medtem ko boste vi uživali v opazovanju pozitivnih učinkov vaše odločitve in prihranili pri stroških čiščenja. Ker skrbimo za zalogo, vzdrževanje, popravila oziroma zamenjave, ustreznost naših predpražnikov za pred vrata in seveda za vaše zadovoljstvo, med našimi zadovoljnimi strankami najdete številne poslovne zgradbe, upravljalce zgradb, restavracije, bare, frizerske, kozmetične salone, raznovrstne delavnice, trgovine, lekarne ipd. V kolikor se jim želite pridružiti tudi vi, obiščite našo spletno stran ali pa nas kontaktirajte in podali vam bomo vse potrebne dodatne informacije. Vse najboljše rešitve sedaj najdete na enem mestu.