Objavil dne Jan 29, 2021 v Splošni prispevki

Wellnes je več kot le darilo

Če želimo partnerju podariti nekaj lepega in hkrati tudi koristnega, se lahko odločimo za wellnes za dva. To je odličen način, da s partnerjem preživite sproščujoče popoldne ali večer, v kateremu se zbližata in se posvetita drug drugemu. Izbira darila za partnerja je precej težka naloga. Vsak zaljubljenec bi rad za svojo boljšo polovico le najboljše, vendar pa je dobrih idej zelo malo.

Če s partnerjem oba rada uživata in se sproščata, je wellnes za dva odlična priložnost, ki jo lahko podarimo za rojstni dan, za obletnico poroke, za Valentinovo, za novo leto in še bi lahko naštevali.

Kaj vse ponuja wellnes za dva

Številne neodvisne študije so dokazale, da kopanje v spa centru poveča občutek dobrega počutja. Predstavljajte si, kako se boste počutili, ko boste uživali v sproščujoči kopeli. S pomočjo paketa wellnes za dva boste tako sebi in svojemu partnerju ponudili možnost popolne sprostitve, ki jo vse bolj potrebuje moderni človek. Ljudje smo namreč tekom dneva izpostavljeni velikemu stresu, ki se pozna tudi na zdravju ljudi.

Wellnes za dva je blagodejen tudi za različne bolezni.

Wellness za dva je popoln proti strup za bolj proti grozljivemu in stresnemu načinu življenja. Topla voda in nežna masaža preprečujeta tesnobo, sproščata napete mišice in spodbujata tvorjenje endorfinov, ki sodijo med najbolj naravna zdravila.

Paket wellnes za dva odlično vpliva na spanje

Milijoni ljudi trpijo zaradi kronične nespečnosti in drugih vrst motenj spanja. Znano je, da lahko pomanjkanje spanja povzroči depresijo, nihanje razpoloženja, izgubo spomina, motnje krvnega tlaka in pogosto vpliva na slabša zaznavanje okolice. Kopanje v termah pred spanjem ne pomaga samo, a prej zaspite, temveč vam omogoča tudi veliko bolj sproščujoč in trden spanec, ki vam bo omogočil, da se boste zbudili popolnoma spočiti.

Poleg dobrega spanca pa vam bo wellnes za dva omogočil tudi veliko fizičnih koristi. Ena izmed prvih, ki jih prinaša redna uporaba kopeli v wellnessu, je omogočanje popolne sprostitve za mišice. Z wellnessom si lahko odpravite težave in bolečine v mišicah. Široka paleta vodnih curkov, med katerimi lahko izbirate med tretmaji, zagotavlja, da boste deležni popolne masaže telesa.

Wellnes za dva je blagodejen tudi za različne bolezni

Paket wellnes za dva je primeren tudi za starejše pare. Četudi se nekateri ne bi počutili sproščeno in ne bi znali uživati v objemu vode, je dobro, da poznajo prednosti, ki jih prinaša wellnes za dva. Številni Evropejci na primer trpijo zaradi težav z artritisom. Dobra novica zanje je, da obstajajo učinkoviti načini za zmanjšanje teh težav in za preprečevanje bolečin, saj se v vodi telo popolnoma sprosti.