Objavil dne Jan 13, 2020 v Gradnja, Splošni prispevki

Se lahko izolacija fasade naredi brez mojstrov?

Odgovor je seveda da, lahko se naredi tudi v lastni režiji, če želite privarčevati pri stroških izvajalcev, a zavedajte se, da je veliko večja verjetnost, da vam izolacija fasade ne bo prinesla vaših želenih rezultatov, saj zagotovo ne boste kupovali vseh instrumentov za merjenje vlage, vseh dodatkov …, ker se vam to enostavno cenovno ne splača. Se pa vam veliko bolj splača, da se naredi izolacija fasade Libela group podjetjem, saj vam bodo svetovali morda še kakšno boljšo rešitev za vas ter vam priskrbeli točno tisto, kar bo vaš objekt potreboval, medtem ko sami lahko naredite odločilne napake pri izdelavi.

Izolacija fasade s toplotnim mostom

To je najbolj pogosta napaka, ki se zgodi, če izolacija fasade ni pravilno narejena. Zgodi se namreč takrat, če se izolacija fasade dela z domačim mojstrom, ki pojma nima, kako se izolacija fasade sicer pravilno izvaja, ali pa izolacijo dela kakšno podjetje, ki samo hiti in jim ni pomembno nič drugega kot le svoj lasten zaslužek. Če pa se dela izolacija fasade z Libela group podjetjem, pa ste lahko prepričani, da boste dobili zares kvalitetno storitev in da do toplotnega mosta oz. dimnika ne bo prišlo. Zato je zares zelo pomembno, da izberete kvalitetnega izvajalca, to podjetje pa hkrati dela brez skritih stroškov in do dodatnih stroškov pride le v primeru kakšnih v naprej neznanih situacij, ki jih ni bilo možno niti predvideti.

Zato raje ne delajte sami izolacije

Zagotovo si ne želite, da vam izolacija fasade ne bi prinesla takšnih prihrankov in takšnega udobje, ki ga pričakujete in za katerega ste odšteli kar precej denaIzolacija fasaderja. Zato nehajte metati denar v peč, izolirajte objekt, a pravilno, da ga ne boste vrgli v peč še več. Ne nazadnje lahko pogledate za kakšno subvencijo, če je aktualna in jo izkoristite, da boste lažje financirali ta projekt.