Objavil dne Maj 20, 2020 v Uncategorized

Kopalniška keramika – školjke, kadi in umivalniki

Sanitarna kopalniška keramika je sestavljena iz več različnih kosov, ki jih lahko kupite posamično ali pa jih med seboj kombinirate v podobnih modelih, zato da lahko ustvarite celovitost in skladnost v vaši kopalnici. Za sanitarne dele iz tega materiala je značilno, da nudijo dolgo življenjsko dobo in visoko raven kakovosti.

Tako lahko na spletnem naslovu https://www.keramoteka.si/kopalniska-keramika pregledate,  primerjate in naročite različne modele WC školjk, umivalnikov in kadi. Kakovostna kopalniška keramika iz ponudbe je izdelana pri vrhunskih proizvajalcih, ki zagotavljajo kvaliteto in dovršeno estetiko, ki se poda v vsako kopalnico. To je oprema, ki vam bo služila še dolgo časa.

Kopalniška keramika z visečimi in monoblok WC školjkami

WC školjke so na voljo tako v viseči izvedbi kot v monoblok izvedbi. Viseče školjke so vgrajene v zid in stojijo nekaj deset centimetrov nad tlemi. Odlično se podajo tudi z dvignjenim blokom, če so razporejene na isto steno.

Kupite pa lahko tudi monoblok WC školjke, ki stojijo na tleh in imajo lahko stenski ali talni izliv.  Običajno kopalniška keramika prihaja v kompletu, tako da lahko v določeni seriji naročite stilsko in barvno skladno WC školjko skupaj z bidejem in ločenim pisoarjem. Izberete pa lahko tudi pokrov z mehkim zapiranjem.

Kopalniška keramika s tuš in kopalnimi kadmi

Kopalne kadi v modernih oblikah ter prestižnih barvah in vzorcih so nekaj posebnega, saj celotnemu prostoru dodajo piko na i, vam pa nudijo neskončno možnosti za razvajanje. Na drugi strani, pa je kopalniška keramika najbolj znana prav po trpežnih in dolgo obstojnih kadeh za tuširanje.

Tuš kadi so na voljo v različnih dimenzijah, zato da jih lahko umestite v prostor. Nekatere tuš kadi so kotne, druge prostostoječe ali vgradne, tretje pa vsebujejo tudi proti zdrsne materiale, saj nimajo izrazitega roba.

Kopalniška keramika z umivalniki v različnih modelih

Pri izbiri sanitarnih umivalnikov je možnosti veliko. Tako so na voljo vgradni umivalniki in dvignjeni umivalniki, ki so v celoti nameščeni nad površino pohištvenega bloka. Lahko pa izberete tudi samostoječi umivalnik, ki ga umestite samostojno v prostor.

Sodobna sanitarna kopalniška keramika nudi tudi možnost dvojnih in enojnih umivalnikov, pri čemer je izbira odvisna od dimenzij prostora in vaših potreb.