Objavil dne Sep 21, 2012 v Pohištvo

Cene sedežnih garnitur

Imate odprto stopnišče ali pa se stopnišče v nahaja v dnevni sobi? Zakaj ga ne bi popestrili s sedežno garnituro?

Ob izbiranju in nakupovanju sedežne garniture je pomembna kvaliteta, izgled, cena in še kaj drugega. Cena sedežne garniture je odvisna od tega, iz katerega materiala je sedežna garnitura, koliko je velika, koliko časa vzame izdelava, kakšni so detajli in podobno. Različni materiali imajo različno ceno, seveda pa je razlika tudi v tem, ali se odločimo za sedežno garnituro, ki je že izdelana ali pa si želimo sedežno garnituro po meri.

Običajno si stranke želijo, da sedežne garniture ne bi bilo potrebno menjati več let, zato je potrebno izbrati kar najboljšo kvaliteto. Kvalitetnejša sedežna garnitura sicer stane več denarja, ampak dolgoročno bomo prihranili. Če bi vsake par let, naprimer tri leta, kupovali novo sedežno garnituro, bi zagotovo v sedežno garnituro vložili več denarja, kot da kupimo kvalitetno sedežno garnituro, ki bo ostala ohranjena deset ali več let.

Preden se odpravimo v nakup sedežne garniture dobro zmerite prostor, kamor jo boste postavili. Tako se boste izognili nakupu premajhne ali prevelike sedežne garniture in naknadno popravilo ne bo potrebno. Logično je, da večja kot je sedežna garnitura, tudi dražja bo. Poleg tega v galanteriji sedežnih garnitur mogoče ne boste našli takšne sedežne garniture, ki bi ustrezala na določeno mesto, zato je zelo pomembno, da podjetje nudi možnost izdelave sedežne garniture po naročilu.

Poleg sedežne garniture si oglejte tudi različne odeje, blazine, preproge in ostalo opremo, saj boste na tak način lahko opremili celoten prostor – vse to vam ponuja Kopač. Na enem mestu boste lahko našli opremo, ki se bo popolnoma ujemala in tako vam ne bo potrebno iskati še drugod. Cene ostale opreme oziroma dodatkov k sedežni garnituri so spet odvisne od več dejavnikov.

Preverite tudi možnosti dodatnih ugodnosti. Priporočljivo je pregledati sedežne garniture za odprodajo, ki so lahko zelo znižane, saj boste lahko ravno tako našli vam primerno sedežno garnituro. Povprašajte tudi možnostih popusta ali akcije.