Objavil dne Nov 10, 2019 v Splošni prispevki, Uncategorized

Angelske karte nas povezujejo z našo resnično naravo

Povezovanje z Angeli nam omogoča popotovanje globoko v notranjost duše. Z njihovo pomočjo bomo odkrili svoje duhovne in intuitivne sposobnosti. Na življenje bomo začeli gledati z drugačnimi očmi, postali bolj dovzetni za notranje vodstvo, in lažje začutili veselje in ljubezen v svojem srcu.

Jasnovidci, intuitivni in duhovni svetovalci se z višjimi angelskimi energijami povezujejo tudi preko angelskih kart. Vsaka karta ima upodobljeno podobo angelskega bitja, ki nosi posebno sporočilo, namenjeno nam osebno. Sporočilo se lahko nanaša na naša trenutna čustva, dvom, jezo, žalost ali ljubezen, lahko pa tudi na področje družine, posla, denarja ipd.

Angelska števila

Božje vodstvo nas usmerja pozitivno in zdravo, prejemamo pa ga ali v obliki intuitivnih občutkov, ali sijajnih domislic, videnj, sanj in znamenj. Med znamenja prištevamo vse pomembne informacije, ki jih vidimo ali slišimo kot odgovor na svoja vprašanja ali potrebe.

Eno najbolj vsakdanjih znamenj, ki nam jih prinašajo angeli, so številčna zaporedja, kot so 111, 333 in 1234. Števila namreč sodijo med najosnovnejša sredstva, s katerimi se angeli z nami sporazumevajo. Videvamo jih lahko na avtomobilskih registrskih tablicah, telefonskih številkah, digitalnih urah, računih iz trgovin ali vračilu drobiža na blagajni. Ko se nam določena številčna zaporedja pričnejo ponavljati, pa se pogosto vprašamo kaj neki pomenijo.

Obstaja posebna knjiga v kateri so razloženi pomeni in sporočila za temi števili. Ker so obravnavana le števila do 999, moramo 4 ali več mestna števila razstaviti na več manj mestnih in poiskati ter združiti interpretacije.

Angelska sporočila

Angelska sporočila prinašajo nove možnosti in svež pogled na naše življenje

Svet nikoli ni bil in nikoli ne bo pošten. Vedno bodo delovale sile, ki nas bodo odvračale od pravega angelskega namena, energije, ki nas bodo odmikale iz prave poti, od prave ljubezni in predanosti lastnemu življenju. Mnogokrat se zgodi, da se nehote znajdemo v situaciji, ko sploh ne vemo kaj nam je storiti in kaj, če sploh, bi lahko spremenili, da bi ravnali pravilno, oziroma vsaj tako, da bi bilo za nas dobro. Angelska sporočila nam lahko pomagajo in nas usmerijo v pravem trenutku ter na pravi način in nam pomagajo najti najlažjo pot za čim bolj srečno življenje.

Angeli so glasniki, sli Stvarnika, bitja svetlobe in ljubezni ter duhovna bitja višjih frekvenc, ki nam lahko služijo kot varuhi, vodniki, zdravilci ali pomočniki v danih življenjskih situacijah. So bitja, ki nas brezpogojno ljubijo, in bodo ob nas, tudi če se bomo pustili na cedilu. Angeli so, kot energija, prisotni vse okoli nas, in niso omejeni ne s časom, ne s prostorom.

Pogovori z angeli

Pogovori z angeli ne vključujejo le angelskih sporočil, temveč tudi naša vprašanja, na katera nam bodo ljubeče odgovorili. Svoja sporočila vedno podajajo na takšen način, da jih, če si le želimo, razumemo.

Ljudje pogosto dvomimo, da je mogoče govoriti z angeli ali celo z Bogom. Če živimo svoje življenje z zavedanjem sedanjega trenutka, bi morali biti sposobni videti Boga vse povsod okoli nas in v vsaki stvari. Če smo vsi po vrsti delček enosti, mora biti tudi komunikacija z njo ena od naših možnosti, kar pa se lahko zgodi na tisoče različnih načinov. Če verjamemo v univezalno energijo in brezpogojno ljubezen, vemo, da smo z njo povezani vedno in prav v vsakem trenutku. Tudi ko smo razočarani, jezni ali prizadeti, nam nekaj vedno govori. Vedeti pa moramo, da nam govori preko enega od kanalov, ki nam je blizu. To so lahko intuicija, sanje, vizije, zgodi se lahko skozi meditacijo, jasnovidnost ipd. Vse našteto so lahko kanali, preko katerih Bog ali angeli z nami komunicirajo.

Angelski Tarot

Vsakdo izmed nas se je že znašel v situaciji, ko se enostavno ne moremo odločiti za naslednji korak. Angeli in nadangeli so bitja, ki nas vodijo skozi življenje in nam dajejo nasvete ob težjih življenjskih preizkušnjah. Njihova sporočila lahko jasno razberemo s pomočjo angelskega Tarota, ki ga lahko izvajajo izkušeni jasnovidci in jasnovidke. Angelski tarot je ponudil rešitev in uteho že številnim, ki so se znašli na pomembnih križiščih in preizkušnjah življenja.

Jasnovidka Dragica že vrsto let pomaga ljudem v stiski. Z veseljem nam bo ponudila razlago angelskih kart, v katerih se skrivajo sporočila, ki so jih za nas pripravili angeli in nadangeli ter nam pomagala najti optimalno rešitev za naše probleme.

Obstaja tudi možnost branja angelskih kart na internetu, ki pa žal ne zagotavljajo enako dobre usluge kot je branje angelskih kart v realnem času, z jasnovidko. Tovrstno internetno vedeževanje namreč deluje po vnaprej določenem sistemu, pri čemer manjka zelo pomemben element intuicije. Jasnovidka Dragica, nam bo v nasprotju z internetnim branjem kart, ponudila tudi obširno interpretacijo angelskih sporočil. Morda nam bo sicer pomagala že angelska misel dneva, ki bo, če nič drugega delovala kot nekakšen placebo, v kolikor pa si želimo nečesa bolj temeljitega, lahko z jasnovidko Danico opravimo daljši posvet, ki nas bo enkrat za vselej odrešil dvomov.